Brugte industrivaskemaskiner

– Mere for pengene til erhverv med køer, heste, rengøring eller institutioner m.m.

Hvis du er på jagt efter en god vaskemaskine til dit behov, så er du havnet rigtigt. Hos Kvist industrimaskiner får du altid markedets bedste priser og en god service. Jeg garanterer dig høj kvalitet, lang levetid og nem betjening på alle produkter. Se herunder hvad jeg kan tilbyde netop dig og din branche.

Lang levetid er alle pengene værd

Selvom mine brugte industrimaskiner har været ude i marken før, og har kørt en del – er de langt fra færdige. Jeg får renoveret alle maskinerne inden de sættes på lager, hvor både originale reservedele og professionelle teknikere er med til at give maskiner 5 – 15 års længere restlevetid. Hermed får du altså meget for pengene, og slipper for at betale en formue for en langtidsholdbar maskine.

Hvorfor en industrivaskemaskine?

Du skal vælge en industrivaskemaskine over en husholdningsvaskemaskine hvis: du vægter lang levetid, hurtigere vasketider, mulighed for specialprogrammer tilpasset din branche, større kapaciteter, bedre vaskeresultater – og en bedre økonomi. Disse maskiner fungerer godt hvis du er en landmand, en rengøringsvirksomhed, har heste, har en efterskole eller højskole eller blot ønsker en god maskine til en god pris.

Læs mere om, hvorfor du skal vælge mig til din branche.

For at finde den bedste maskine til dig, kan du vælge dit behov herunder – og se hvilken maskine du skal have.

Malkeklude

Hestedækkener

Mopper

Vasketøj

En grøn løsning

Ved at vælge en brugt industrimaskine, støtter du den grønne omstilling. Kvist industrimaskiner er en del af et re-cycle program, der fokuserer på genbrug, grønne løsninger og bæredygtighed. Hermed går friske, men brugte, industrimaskiner ikke til spild.

Læs mere om vores bæredygtighed

1 års fuld garanti

Du får altid 1 års garanti med, når du køber en maskine hos mig. Derudover gennemgår alle maskiner en grundig renovering inden de lagres, så du er garanteret en ny-lignende maskine.

Læs mere om din garanti

Lad os finde din løsning.