De mest optimale industrielle vaskemaskiner til vask af mopper

Stor erfaring med nye og brugte vaskerimaskiner til rengøringsbranchen

Hos os er vi eksperter i levering af industrivaskemaskiner og industritørretumblere til rengøringsselskaber. Jeg har stor erfaring som leverandør af industrivaskemaskiner til de danske rengøringsselskaber – et forhold der gør mig til ekspert i sammensætning af de rigtige maskinløsninger kombineret med de helt rigtige vaskeprogrammer til de mange forskellige typer mopper mv., der er behov for at vaske. 

Vigtige overvejelser ved valg af brugt industrivaskemaskine til vask af mopper

Går du med overvejelser om at investere i en vaskemaskine eller tørretumbler til et rengøringsfirma, er der flere overvejelser, som du bør gøre dig, inden du foretager dit valg. For at gøre valget letter for dig har jeg listet en række gode råd op til dig.

Den rette kapacitet

Du skal være opmærksom på, at der er stor forskel på, hvordan forskellige producenter angiver størrelser på vaskemaskiner. Søg altid information om tromlens størrelse målt i liter. Skal du bruge maskinen til vask af mopper, så kan du som tommelfingerregel dividere med 1,7 for at få kapaciteten angivet i antal mopper, der skal vaskes.

Eksempel: 60 liters tromle divideret med 1,7 giver kapacitet på 35 mopper. Vaskemaskinen har således kapacitet for vask af mopper på ca. 35 mopper.

Husholdnings- eller industrivaskemaskine?

Jeg er ofte i kontakt med rengøringsfirmaer, som har valgt at købe de billige husholdningsmaskiner, men som i løbet af gange kort tid har oplevet betydelige problemer med manglende holdbarhed og meget høje serviceomkostninger. 

Husholdningsmaskiner er bygget til brug i en almindelig husholdning og er kun beregnet til ganske få vaske i løbet af ugen – vel at mærke vask af almindeligt tøj.

Når en husholdningsmaskine benyttes af et rengøringsfirma bortfalder som udgangspunkt al garanti på en ny maskine, da maskinen bruges til kommerciel/industripræget brug. Kombineret med en konstruktion der har svært ved at håndtere skæv belastning, tung belastning og mange vaske resulterer det ofte i mange serviceudkald, der skal betales for – selv ved helt nye maskiner. Selv på ganske kort sigt kan det således blive en dyr fornøjelse med en husholdningsmaskine.

På husholdningsmaskiner er der sjældent mulighed for at tilkalde serviceteknikere med kort varsel – hvilket ofte kan være et problem for et rengøringsfirma, hvor der er behov for, at maskinerne virker hele tiden – non stop.

Alternativet til husholdningsmaskiner kan være en brugt renoveret industrivaskemaskine. Her vil du få en maskine, der er konstrueret til mange daglige vaske, og som er bygget til tung belastning.
En brugt industrivaskemaskine vil desuden havde en betydelig længere levetid end en ny husholdningsmaskine og byde på lang færre reparationer.

Vælg en industrivaskemaksine hvor programmerne er lavet til vask af mopper

Mange brugte industri vaskemaskiner og alle nye industri vaskemaskiner kan programmeres til specialvask – herunder vask af mopper. Det betyder, at der kan laves programmer til eksempelvis forskellige typer mopper, fiberklude, gardiner mv. På denne måde sikres du et optimalt vaskeresultat og øget levetid på dine mopper mv.

En grøn løsning

Ved at vælge en brugt industrimaskine, støtter du den grønne omstilling. Kvist industrimaskiner er en del af et re-cycle program, der fokuserer på genbrug, grønne løsninger og bæredygtighed. Hermed går friske, men brugte, industrimaskiner ikke til spild.

Læs mere om vores bæredygtighed

1 års fuld garanti

Du får altid 1 års garanti med, når du køber en maskine hos mig. Derudover gennemgår alle maskiner en grundig renovering inden de lagres, så du er garanteret en ny-lignende maskine.

Læs mere om din garanti

Lad os finde din løsning.