Brugt industrivaskemaskiner til optimal vask af tøj

Hos Nortec er vi eksperter i levering af industrivaskemaskiner og industritørretumblere til bl.a. boligforeninger, ejerforeninger, plejehjem samt alle øvrige steder, hvor der er behov for industrivaskemaskiner til tøjvask. Nortec er ubetinget en af de største danske leverandører af industrivaskerimaskiner – hvilket betyder, at vi hvert år får et meget stort antal brugte industrivaskemaskiner retur, som efter en renovering er velegnet til forsat brug som maskine til fx tøjvask/arbejdstøj mv. 

Husholdnings- eller industrivaskemaskine? 

Vi er ofte i kontakt med forskellige kunder, som har valgt at købe de billige husholdningsmaskiner, men som i løbet af gange kort tid har oplevet betydelige problemer med manglende holdbarhed og meget høje serviceomkostninger.

Husholdningsmaskiner er bygget til brug i en almindelig husholdning og er kun beregnet til at vaske få vaske i løbet af en uge – vel at mærke vask af almindeligt tøj. Når en husholdningsmaskine benyttes af flere lejemål eller til kommerciel/industriel brug, så bortfalder som udgangspunkt al garanti på en ny husholdningsmaskine, da maskinen er beregnet til almindelig husholdningsbrug.

Kombineret med en konstruktion der har svært ved at håndtere skæv belastning, tung belastning og mange vaske, resulterer det ofte i mange serviceudkald, der skal betales for – selv ved helt nye maskiner. Selv på ganske kort sigt kan det således blive en dyr fornøjelse med en husholdningsmaskine. På husholdningsmaskiner er der sjældent mulighed for at tilkalde serviceteknikere med kort varsel – hvilket ofte kan være et problem, steder hvor der er behov for, at maskinerne virker hele tiden – non stop.

Alternativet til husholdningsmaskiner kan være en brugt renoveret industrivaskemaskine. Her vil du få en maskine, der er konstrueret til mange daglige vaske, og som er bygget til tung belastning.

En brugt industrivaskemaskine vil desuden havde en betydelig længere levetid end en ny husholdningsmaskine og byde på lang færre reparationer.

En brugt industrivaskemaskine fra Kvist industrimaskiner giver dig perfekte vaskeresultater med kort vasketid

Modsat husholdningsmaskiner byder alle brugte industrivaskemaskiner på betydelig kortere vasketid. Som udgangspunkt er næsten alle programmer på en brugt industrivaskemaskine på under én time. 

En grøn løsning

Ved at vælge en brugt industrimaskine, støtter du den grønne omstilling. Kvist industrimaskiner er en del af et re-cycle program, der fokuserer på genbrug, grønne løsninger og bæredygtighed. Hermed går friske, men brugte, industrimaskiner ikke til spild.

Læs mere om vores bæredygtighed

1 års fuld garanti

Du får altid 1 års garanti med, når du køber en maskine hos mig. Derudover gennemgår alle maskiner en grundig renovering inden de lagres, så du er garanteret en ny-lignende maskine.

Læs mere om din garanti

Lad os finde din løsning.