Om mig

Læs herunder lidt om mig, min baggrund og hvorfor Kvist industrimaskiner er det rigtige valg.

Hvem er jeg?

Mit navn er som sagt Brian Kvist, og jeg er indehaver af Kvist industrimaskiner. Jeg er en jysk mand med en stor passion for industrielle vaskerimaskiner. Denne hobby har jeg gjort til min levevej, og jeg ønsker nu at dele min viden, store lager og ekspertise med dig. Hermed får du markedets bedste brugte industrimaskiner til en rigtig god pris. Uanset hvad dit behov er, er jeg sikker på, at vi kan finde en løsning.

Min baggrund

Min baggrund stammer fra mange år i branchen, hvor jeg har haft rig mulighed for at sælge, exporte og forhandle brugte industrivaskemaskiner. Hermed har jeg opbygget en stor branche-viden, som jeg glædeligt deler ud af. De sidste 10 år af mit liv er gået med disse produkter. Jeg har med tiden fundet ud af, hvilke produkter der er værd at benytte som forbruger – og hvad man ønsker at give for dem.

Hvorfor vælge Kvist industrimaskiner?

Jeg er et godt valg til dig, der har behov for en god kvalitetsmaskine til en fair pris. Og med kvalitet menes der kvalitet. Du skal vælge mig for det store udvalg, den store viden og den nære kundeoplevelse hvor service spiller den største rolle. Kontakt mig for en uforpligtende snak! Jeg forhandler både industri tørretumblere, vaskemaskiner og tilbehør.

Min service


Service er nøglen til en god handel. Jeg ønsker altid at være i nærheden af dig og dit behov.


Læs mere her

Din garanti


Du er har 1 års fuld garanti på alle produkter du køber - og en garanti for en god oplevelse som kunde.


Læs mere her

Renovering af maskiner


Jeg gør meget ud af, at alle maskiner skal gennemgå en grundig renovering inden salg.


Læs mere her

Lad os finde din løsning.